| Dodaj ogłoszenie | Szukaj | Schowek Dodaj do schowka | Galeria |
|
| OGŁOSZENIE ZOSTAŁO DODANE DO SCHOWKA! Zakres obowiązków: • nadzór pracowników wykonujących pracę na przyjęciu żywca • stanowiskowa kontrola • realizacja powierzonych zadań • kontrola jakości produktu • zapewnienie ciągłości produkcji • kierowanie procesami uboju z zachowaniem reżimów sanitarnych Wymagania: • umiejętność rozwiązywania problemów i dobrej organizacji pracy • zaangażowanie w wykonywaną pracę • wykształcenie wyższe, (mile widziane kierunki: technologia żywności, inżynieria produkcji, towaroznawstwo – nie jest to warunek konieczny) • dokładność • gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym – praca w równoważnym systemie czasu pracy – (4 x w tygodniu po 10 godzin – zmiany dzienne i nocne) • dyspozycyjność • umiejętność pracy w sytuacjach stresowych • mile widziane doświadczenie • znajomość języka angielskiego, niemieckiego, będzie dodatkowym atutem Oferujemy: • stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku – lidera w branży drobiarskiej • pracę na pełen etat – zatrudnienie bezpośrednio u pracodawcy • możliwość rozwoju kompetencji osobistych i zawodowych, awansu • wszelkie środki, szkolenia i urządzenia konieczne do wykonywania obowiązków |
| |||||||||||||||||||