| Dodaj ogłoszenie | Szukaj | Schowek Dodaj do schowka | Galeria |
|
| OGŁOSZENIE ZOSTAŁO DODANE DO SCHOWKA! Najlepszym urządzeniem do biesiadowania jest piec do pizzy. Wewnątrz domu może być zamontowany w salonie w obudowie kominkowej (samodzielnie lub obok wkładu kominkowego), także w pomieszczeniu kuchennym. Jest bardzo dobrze zaizolowany, więc może stać bezpośrednio na blacie kuchennym lub być wbudowany w ciąg mebli. Może być użytkowany na balkonie, tarasie, także w altanie, jako wolno stojący w ogrodzie lub zabudowany w murowanym kompleksie gastronomicznym. Piec bez podstawy można przewieźć na pace samochodu na imprezę w inne miejsce. Dostępny jest w wielu wielkościach komory pieczenia. W najmniejszym można upiec jednorazowo jedną pizzę, w największym 5 sztuk, a w wersji profesjonalnej (dla pizzerii, cateringu) nawet 8 sztuk naraz lub 8 kg chleba. Charakteryzuje się bardzo krótkim czasem rozruchu. Już po 15-20 minutach od rozpalenia można go z powodzeniem użytkować. Jedną pizzę piecze 1,5 minuty. Trzeba więc mocno się uwijać, by nawet najmniejszy z tych pieców efektywnie wykorzystać. Rozpalanie i obsługa jego, w porównaniu do murowanego pieca chlebowego jest banalnie prosta. Nawet największy laik w krótkim czasie staje się profesjonalistą. Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii wykonania pieca, pieczenie w nim jest łatwiejsze od użytkowania zwykłego grilla. W porównaniu do murowanego pieca chlebowego spala o 2/3 mniej opału, a uzyskuje dużo wyższą temperaturę. Jest bardzo ekonomiczny i wydajny. Idealny do pizzy i do pieczenia chleba, niezastąpiony do przygotowywania całych kilku daniowych obiadów i kolacji, ze względu na bardzo szybkie przygotowanie go do pracy. Doskonale zresztą nadaje się do wszystkiego, od przystawek po słodycze. Rewelacyjnie gotuje i piecze. Jest niedościgły w przepysznym przygotowywaniu potraw. Żadne inne kuchenne urządzenie grzewcze nie jest w stanie przygotować tak wysublimowanych i subtelnych smaków różnych potraw: aromatycznych, kruchych, delikatnych i soczystych mięs, czy pysznego wyrośniętego pieczywa, delikatnego w środku, a jednocześnie o przypieczonej smakowitej skórce. Cała tajemnica doskonałości potraw z pieca do pizzy tkwi w potrójnym oddziaływaniu wytworzonej w nim energii na te potrawy w postaci promieniowania, przenikania i konwekcji. To potrójne oddziaływanie występuje tylko w piecu do pizzy (piecu chlebowym). Opalanie drewnem nadaje potrawom niepowtarzalny smak i aromat. Dzięki specjalnym profesjonalnym przystawkom, można w nim nawet grillować wszystko, co tylko się da. Przystawki te jeszcze bardziej rozszerzają wszechstronność wykorzystania tego pieca do pizzy. Nie ma praktycznie potrawy, której nie udałoby się w nim przyrządzić. Piec do pizzy, posiadając te wszystkie walory, sprawia, że magiczne chwile z rodziną i przyjaciółmi są jeszcze bardziej wyjątkowe. Jeżeli już go mamy w domu, to wtedy każda impreza typu: imieniny, urodziny, domówka, przyjęcie, uroczysty obiad lub kolacja, czy nawet cocktail party, stanie się automatycznie wyśmienitą ucztą. Smakołyki wydobywane z pieca do pizzy zachwycą bez wyjątku każdego uczestnika biesiady i na zawsze zakodują mu się w pamięci. Za potrawami z pieca do pizzy przepadają wszystkie dzieci. Do każdego pieca można zakupić w opcji akcesoria do jego obsługi. Na fali ekologii, coraz popularniejsze we Włoszech i na świecie są gazowe piece do pizzy, coraz częściej wykorzystywane w pizzeriach i przez prywatnych użytkowników. Są wygodniejsze i czystsze w użytkowaniu, nie wytwarzają dymu, tylko rozsiewają wokół siebie aromat gotowanych i pieczonych potraw. W ciasnej zabudowie są mniej uciążliwe dla przewrażliwionych sąsiadów, utyskujących na rozchodzący się po okolicy dym (nawet aromatyczny). Włącznikiem piezoelektrycznym, można je szybko uruchomić i wyłączyć, wygodnie regulować mocą. Są kompaktowe, lekkie i wydajne. Więcej informacji pod tel: 68 3273341, 606756498 i na www.salonsobkowiak.pl |
| |||||||||||||||||||