Strona darmowych ogłoszeń bez logowania.

DARMOWE OGŁOSZENIA

 

Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym) - Świdnica K. Zielonej Góry, Ogrodowa 20

Numer: 188503
Data dodania:
17 12 2018
Edytuj
Usuń
Poleć ogłoszenie
Przypomnij hasło
Wyróżnij ogłoszenie
Dodaj ogłoszenie do schowka
Dodaj ogłoszenie do ulubionych
OGŁOSZENIE ZOSTAŁO DODANE DO SCHOWKA!
      Najlepszym urządzeniem do biesiadowania jest piec do pizzy. Wewnątrz domu może być zamontowany w salonie w obudowie kominkowej (samodzielnie lub obok wkładu kominkowego), także w pomieszczeniu kuchennym. Jest bardzo dobrze zaizolowany, więc może stać bezpośrednio na blacie kuchennym lub być wbudowany w ciąg mebli. Może być użytkowany na balkonie, tarasie, także w altanie, jako wolno stojący w ogrodzie lub zabudowany w murowanym kompleksie gastronomicznym. Piec bez podstawy można przewieźć na pace samochodu na imprezę w inne miejsce. Dostępny jest w wielu wielkościach komory pieczenia. W najmniejszym można upiec jednorazowo jedną pizzę, w największym 5 sztuk, a w wersji profesjonalnej (dla pizzerii, cateringu) nawet 8 sztuk naraz lub 8 kg chleba. Charakteryzuje się bardzo krótkim czasem rozruchu. Już po 15-20 minutach od rozpalenia można go z powodzeniem użytkować. Jedną pizzę piecze 1,5 minuty. Trzeba więc mocno się uwijać, by nawet najmniejszy z tych pieców efektywnie wykorzystać. Rozpalanie i obsługa jego, w porównaniu do murowanego pieca chlebowego jest banalnie prosta. Nawet największy laik w krótkim czasie staje się profesjonalistą. Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii wykonania pieca, pieczenie w nim jest łatwiejsze od użytkowania zwykłego grilla. W porównaniu do murowanego pieca chlebowego spala o 2/3 mniej opału, a uzyskuje dużo wyższą temperaturę. Jest bardzo ekonomiczny i wydajny. Idealny do pizzy i do pieczenia chleba, niezastąpiony do przygotowywania całych kilku daniowych obiadów i kolacji, ze względu na bardzo szybkie przygotowanie go do pracy. Doskonale zresztą nadaje się do wszystkiego, od przystawek po słodycze. Rewelacyjnie gotuje i piecze. Jest niedościgły w przepysznym przygotowywaniu potraw. Żadne inne kuchenne urządzenie grzewcze nie jest w stanie przygotować tak wysublimowanych i subtelnych smaków różnych potraw: aromatycznych, kruchych, delikatnych i soczystych mięs, czy pysznego wyrośniętego pieczywa, delikatnego w środku, a jednocześnie o przypieczonej smakowitej skórce. Cała tajemnica doskonałości potraw z pieca do pizzy tkwi w potrójnym oddziaływaniu wytworzonej w nim energii na te potrawy w postaci promieniowania, przenikania i konwekcji. To potrójne oddziaływanie występuje tylko w piecu do pizzy (piecu chlebowym). Opalanie drewnem nadaje potrawom niepowtarzalny smak i aromat. Dzięki specjalnym profesjonalnym przystawkom, można w nim nawet grillować wszystko, co tylko się da. Przystawki te jeszcze bardziej rozszerzają wszechstronność wykorzystania tego pieca do pizzy. Nie ma praktycznie potrawy, której nie udałoby się w nim przyrządzić. Piec do pizzy, posiadając te wszystkie walory, sprawia, że magiczne chwile z rodziną i przyjaciółmi są jeszcze bardziej wyjątkowe. Jeżeli już go mamy w domu, to wtedy każda impreza typu: imieniny, urodziny, domówka, przyjęcie, uroczysty obiad lub kolacja, czy nawet cocktail party, stanie się automatycznie wyśmienitą ucztą. Smakołyki wydobywane z pieca do pizzy zachwycą bez wyjątku każdego uczestnika biesiady i na zawsze zakodują mu się w pamięci. Za potrawami z pieca do pizzy przepadają wszystkie dzieci. Do każdego pieca można zakupić w opcji akcesoria do jego obsługi.
Na fali ekologii, coraz popularniejsze we Włoszech i na świecie są gazowe piece do pizzy, coraz częściej wykorzystywane w pizzeriach i przez prywatnych użytkowników. Są wygodniejsze i czystsze w użytkowaniu, nie wytwarzają dymu, tylko rozsiewają wokół siebie aromat gotowanych i pieczonych potraw. W ciasnej zabudowie są mniej uciążliwe dla przewrażliwionych sąsiadów, utyskujących na rozchodzący się po okolicy dym (nawet aromatyczny). Włącznikiem piezoelektrycznym, można je szybko uruchomić i wyłączyć, wygodnie regulować mocą. Są kompaktowe, lekkie i wydajne.
Więcej informacji pod tel: 68 3273341, 606756498 i na www.salonsobkowiak.pl
Zgłoś naruszenie zasad
Powiadom ogłoszeniodawcę, że ogłoszenie znalazłeś na stronie Sellit.pl
Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym)Województwo: dolnośląskie (Świdnica K. Zielonej Góry, Ogrodowa 20)
Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym)606756498
Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym)
Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym)www.salonsobkowiak.pl
Wyświetleń: 6708