| Dodaj ogłoszenie | Szukaj | Schowek Dodaj do schowka | Galeria |
|
| Do Państwa dyspozycji mamy dwie niezależne sale z osobnym wejściem, kuchnią i łazienkami oraz przejściem do pionu hotelowego. Obie sale posiadają kominek oraz klimatyzację. W zależności od ilości osób, klimatu wesela oraz własnego uznania wybór sali należy do Państwa. Sala stylizowana Sala Karczma w stylu Pałuckim o specyficznym regionalnym charakterze . Sala przystosowana na przyjęcie ok. 80–90 osób. Sala posiada klimatyzację. Przed Zajazdem znajduje się taras który może pomieścić ok.40 osób. Ser-wujemy tutaj dania regionalne, wykonane z produktów pochodzących z tutejszych gospodarstw i darów pobliskich lasów. Sala klasyczna Sala została oddana do użytku w czerwcu 2011 roku. Mieści maksymalnie 200 osób i przystosowana jest do orga-nizacji wesel. Posiada klimatyzację i kurtyny powietrzne. Ciepły i nowoczesny wystrój sali oraz gustowny wystrój pozwoli Państwu przeżyć niezapomniane, pełne pozytywnych emocji chwile. Przykładowe menu weselne 1. Obiad: Rosół z makaronem własnej produkcji, potrawka z ryżem, kotlet schabowy z brzoskwinią, devollay, udko kurczaka faszerowane, karkówka ze śliwką, kotlet słoneczny z płatkami kukurydzianymi, zawijaniec biskupiń¬ski, rolady z szynki, ziemniaki i sos pieczeniowy, frytki, surówki: biała kapusta, czerwona kapusta, buraczki, mar¬chewka, pekinka 2. Kawa i ciasto: Kawa parzona, ciasto, owoce, sałatki owocowe. Kawa i herbata bez ograniczeń 3. Szwedzki stół rybny: szczupak faszerowany płonący, ryba po japońsku, pstrąg wędzony, ryba po grecku, ryba w galarcie, węgorz 4. Zakąski: Sałatka jarzynowa, schab zawijany w galarecie, sałatka z grosem, tatar, pieczywo, deski serów i wędlin, ogórki kiszone 5. Płonące indyki: Podawane w całości z żurawiną i sosem brzoskwiniowym, krokietami ziemniaczanymi, sos czosnkowy 6. Tort weselny i kawa 7. Ciepły bufet: gołąbki, barszczyk z pasztecikiem, szaszłyk drobiowy, kapusta zasmażana, pieczywo, golonka peklowana |
| |||||||||||||||||||