| Dodaj ogłoszenie | Szukaj | Schowek Dodaj do schowka | Galeria |
|
| Dzień 1 Przyjazd i zakwaterowanie Obiad ( zupa w wazach – kwaśnica na wieprzowinie, II danie- schab po Wiślańsku, ziemniaki opiekane, bukiet świeżych surówek, deser, kompot z owoców) Wieczorem góralskie ognisko w towarzystwie gawędziarza Na ognisku :pachnąca kiełbasa swojska, placki z blachy ze szpyrkami, karkówka marynowana w ziołach, pieczone ziemniaki po cieszyńsku z „herbata z Zielin”, grzaniec góralski Nocleg w wygodnym pokoju Dzień 2 Śniadanie – bufet szwedzki Przejazd widokowy po Wiśle wozami lub wycieczka górska z przewodnikiem Obiad ( zupa w wazach- żurek z jajkiem, II danie: żeberko zbójnickie, ziemniaki, buraczki, surówka, deser, kompot z owoców ) Wieczorem Biesiada Góralska z tańcem zbójnickim obfitujące w dania regionalne Menu biesiady : korytka góralskie, a na nich: krupniok, karczek pieczony, golonka misy z kapustą zasmażaną po Wiślańsku misy pierogów farszem napchanych żebraczka- regionalne danie z ziemniakami beczka piwa regionalnego z Cieszyna Brackie regionalna chatka smakołyków gdzie królować będą : pęta swojskich kiełbas wędzonych, oscypki, pajdy chleba ze smalcem, ogórki kiszone, chrzan, musztarda, warzywa konserwowe, smalec, Nie zabraknie też wypieków wiślańskich i Zimnych napitków na stołach Cena biesiady z w/w menu: Oprawa muzyczna gratis! (DJ z karaoke i konkursami) Nocleg w wygodnym pokoju Dzień 3 Śniadanie w formie bufetu Obiad: zupa podawana w wazach: zupa cebulowa z grzankami, rolada śląska, kluski, sos do mięsiwa, kapusta modra, surówka, deser, kompot z owoców) Możliwość zorganizowania wycieczki z przewodnikiem! Czantoria, Soszów, Babia Góra, Trzy Kopce Wiślańskie, Skrzyczne |
| |||||||||||||||||||